Spring naar inhoud

Toegankelijkheidsverklaring

Wij vinden het belangrijk dat iedereen mee kan doen. Daarom zorgen we ervoor dat iedereen onze website goed kan gebruiken. Wij blijven werken aan de gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid van de website. Iedereen moet de informatie op deze website gemakkelijk kunnen gebruiken en bekijken. Dus ook bezoekers met een beperking of specifieke voorkeuren voor het gebruik van websites. Daarom werken we continu aan het verbeteren van de toegankelijkheid op deze website.

Hoe werken wij aan toegankelijkheid?

Wij stellen alles in het werk om te voldoen aan de gestelde toegankelijkheidseisen door eigen onderzoek, betrekken inwoners, bewustwording en training medewerkers.

Nalevingsstatus

Deze website voldoet nog niet aan alle eisen op het gebied van toegankelijkheid. In onze toegankelijkheidsverklaring op https://www.toegankelijkheidsverklaring.nl/register/8353 staat hoe we ervoor zorgen dat onze digitale kanalen wel gaan voldoen.

Feedback en contactgegevens

Loopt u tegen een toegankelijkheidsprobleem aan? Of heeft u een vraag of opmerking over toegankelijkheid? Stuur een e-mail naar onlineteam@bloemendaal.nl.

Wat kunt u van ons verwachten?

  • Binnen 5 werkdagen krijgt u een ontvangstbevestiging.
  • We informeren u over de voortgang en de uitkomst.
  • Binnen 3 weken is uw verzoek afgehandeld.

Handhavingsprocedure

Bent u niet tevreden met de manier waarop uw klacht is behandeld? Of hebben we niet op tijd gereageerd? Dan kunt u contact opnemen met de Nationale Ombudsman.

Login om verder te gaan
refresh

Cancel