Spring naar inhoud

Stemmen

0
0
0
0
0
0
Aantal stemmen voor het plan: 1 van de 100.

Status

Liken en reageren kon t/m 6 oktober

Aantal tips

Door:
17 januari 2022

Aanvullende tips op werkboek bewoners

In het werkboek staan al diverse tips en wensen. Hierbij een aantal aanvullende tips:
- gebruik maken van een geluidsarm wegdek (door het geluid dragende effect van het water en de ‘kom’ van huizen is er sprake van geluidsoverlast die tot in de Bloemenbuurt te horen is)
- materiaal brug van composiet (CO2-arm materiaal/circulair gebruik van materialen, duurzaam en veel minder glad
- nakijken/meenemen in het ontwerp de waterafvoer/riolering (nu vaak stank te ruiken op straat, waarschijnlijk aantasting door trillingen trein en verkeer)
- dubbel fietspad behouden aan de kant van de huizen en door laten lopen tot de Bekslaan. Daar gebruik maken van de huidige oversteek, of zelfs door laten lopen tot de rotonde Vogelenzangse weg. Zo creëer je ook een apart voetpad op de Bekslaan (grote wens van diverse gebruikers)
- verlichting minder fel of zelfs minder verlichting

Argumenten

Argumenten voor

| 19 januari 2022 16:07

Apart voetpad op de Bekslaan ben ik helemaal voor.Argumenten tegen

Nog geen reacties geplaatst

Uiteraard wordt deze brug veilig en volgens de geldende veiligheid standaarden gebouwd. De presentatie van deze 3 varianten is globaal, het detailniveau zit hier nog niet in. Het ging in dit stadium puur over de uitstraling van de brug. Er komen bijvoorbeeld nog kabels en/of gaas voor de openingen. Hetzelfde geld voor andere veiligheidsmaatregelen zoals bebordingen en afrasteringen. Dit wordt in een later stadium in detail uitgewerkt.

 

Login om verder te gaan
refresh

Cancel